Dati-mi un exemplu de configuratie.

Sa presupunem ca aveti nevoie de o priza fixata pe un perete de zidarie, de la care sa puteti alimenta un TV, DVD si sa conectati televizorul la un cablu tv.
Mai intai va trebui sa optati pentru una din seriile Vimar Plana  / Vimar Idea, dupa care stabilim rama suport in functie de numarul de module care vor fi prezente in configuratia respectiva;
Asadar rama suport este de 4 module, iar modulele de care avem nevoie sunt: 1 x priza suko (care ocupa spatiul a 2 module), 1 x priza standard ( care ocupa spatiul a 1 modul), 1 x priza tv (care ocupa spatiul a 1 modul)
Alegeti si placa ornament de 4 module dupa culoarea dorita si materialul dorit (lemn, tehnopolimer, metal, etc). Ultimul pas este alegerea dozei de zidarie de 4 module. Adaugati pe rand in cos toate elementele mentionate mai sus si veti putea vizualiza pretul total al configuratiei.
Daca doriti sa mergeti mai departe cu alta configuratie, repetati procedeul de mai sus; daca nu, atunci completati datele de comanda apasand butonul " Finalizeaza comanda" si gata.

 

Marcile noastre

Cere informatii