Returnare produs

Retur garantat in 14 zile


Vrei sa returnezi un produs? Nimic mai simplu!
Adauga Cerere de Retur direct din CONTUL TAU Intax.ro Cum returnezi un produs?

1. Intri in contul tau pe intax.ro

2. Accesezi: Retururile mele/Adauga Retur

3. Selectezi produsul pe care doresti sa il returnezi, completezi informatiile de retur solicitate si apesi butonul "Trimite"

Nota: vor fi afisate pentru a fi selectate doar produsele eligibile conform politicii de returnare de mai jos.Ai completat formularul de retur? Pasii urmatori sunt:


2.    Impachetezi produsul si accesoriile primite in ambalajul original

3.    Curierul te va contacta, va ridica produsul si il va transmite catre noi

4.    Dupa verificarea produsului returnat conform politicii de retur, vei primi banii inapoi in contul specificat.Politica de returnare si renuntare la cumparare

 

Produsele achizitionate pot fi returnate daca:

Produsele au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel specificat in comanda, puteti solicita inlocuirea produsului livrat gresit cu cel corect. Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de Intax Trading.

Produsele nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie
Daca produsul achizitionat este identificat ca nefunctional in termen de 24 de ore de la data receptiei ( a intrarii in posesia lui), puteti solicita in acest termen inlocuirea sa cu un produs functional. Toate costurile de retur si livrare a produsului functional vor fi suportate de Intax Trading.

Produsele cu specificatii tehnice care nu corespund cu cele prezentate pe intax.ro
Daca produsul achizitionat nu corespunde cu specificatiile tehnice prezentate pe site-ul intax.ro, puteti solicita returnarea si inlocuirea produsului cu cel corect sau puteti solicita rambursarea integrala a contravalorii sale. In cazul in care optati pentru inlocuirea produsului necorespunzator cu un altul de valoare mai mare, diferenta o veti achita curierului in momentul primirii produsului corect; in cazul in care optati pentru inlocuirea produsului necorespunzator cu un altul de valoare mai mica, diferenta o veti primi odata cu receptia produsului corect.  Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de Intax Trading in situatia in care produsul achizitionat nu a corespuns cu specificatiile tehnice prezentate pe intax.ro

Renuntarea la cumparare

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 

–    ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singura comandă produse multiple care vor fi livrate separate

–    ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

In cazul persoanelor juridice (acestea neavand calitate de consumator conform O.U.G. 34/2014), prevederile ordonantei mentionate anterior in ceea ce priveste retururile nu se aplica , de aceea ne rezervam dreptul de a nu le accepta.Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand optional modelul de formular de sesizari si reclamatii.

Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea produsului/ a produselor returnate, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.


Expedierea produselor returnate

 

Dupa inregistrarea Cererii de Retur, curierul rapid desemnat de INTAX TRADING va contacta Cumparatorul si va prelua produsul pe care il va expedia la adresa: OTOPENI, STR. ION CREANGA NR.14B, ILFOV, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.


Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

-     Cumparatorul suporta costul direct al returnarii produselor, adica Taxa de Retur.
Valoarea taxei de retur se calculeaza dupa cum urmeaza: 15 lei (tva inclus) pentru primul kg, la care se adauga dupa caz 1.5 lei (tva inclus) pentru fiecare kg suplimentar aferent produsului returnat.

.

Conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsele care fac obiectul retragerii din contact:

 

ü  Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie în aceeasi stare în care le-ai primit. Asigura-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine si ca ai sters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul sa nu contina nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la software-ul inițial.

ü  Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producator/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

ü  Produsul trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat

ü  Dacă ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar dacă sunt sigilate

ü  Nu se accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezinta urme de uzură sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii

ü  In cazul in care produsele au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate pentru ca returul sa fie acceptat.

ü  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Consumator

ü  In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse, care sa acopere taxa pentru readucerea in stadiul initial a produsului (daca este posibil) dupa cum urmeaza:

Taxe aplicabile in cazul retururilor de produse:

  • Ambalaj deteriorat –  intre 10% – 35%
  • Ambalaj lipsa- 35%
  • Accesorii lipsa – intre 10%-35%
  • Produs deteriorat (zgarieturi fine) - intre 10%-50%
  • Se refuza returul pentru produsele receptionate care au suferit interventii neautorizate, care prezintă urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice sau au ajuns intr-un grad de deteriorare de peste 50%


Consumabilele pot fi returnate numai daca in prealabil nu au fost desigilate si/sau utilizate.

Marcile noastre

Cere informatii