Retur si renuntare la cumparare

Returul produselor

Produsele pot fi returnate completand modelul de formular Sesizari si Reclamatii, dupa care cererea dumneavoastra va fi procesata.

Produsele achizitionate pot fi returnate daca:

Produsele au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel specificat in comanda, puteti solicita inlocuirea produsului livrat gresit cu cel corect. Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de Intax Trading.

Produsele nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie
Daca produsul achizitionat este identificat ca nefunctional in termen de 24 de ore de la data receptiei ( a intrarii in posesia lui), puteti solicita in acest termen inlocuirea sa cu un produs functional. Toate costurile de retur si livrare a produsului functional vor fi suportate de Intax Trading.

Produsele cu specificatii tehnice care nu corespund cu cele prezentate pe intax.ro
Daca produsul achizitionat nu corespunde cu specificatiile tehnice prezentate pe site-ul intax.ro, puteti solicita returnarea si inlocuirea produsului cu cel corect sau puteti solicita rambursarea integrala a contravalorii sale. In cazul in care optati pentru inlocuirea produsului necorespunzator cu un altul de valoare mai mare, diferenta o veti achita curierului in momentul primirii produsului corect; in cazul in care optati pentru inlocuirea produsului necorespunzator cu un altul de valoare mai mica, diferenta o veti primi odata cu receptia produsului corect.  Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de Intax Trading in situatia in care produsul achizitionat nu a corespuns cu specificatiile tehnice prezentate pe intax.ro

Produsele se vor returna in ambalajul original, in stare perfecta, impreuna cu toate accesoriile si documentele de achizitie in original; in situatia in care aceste conditii nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat. 

 

Renuntarea la cumparare

 

Potivit legislatiei in vigoare, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/ a ultimului produs, fara a preciza motivele.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand optional modelul de 
formular de sesizari si reclamatii.

Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea produsului/ a produselor returnate, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.


Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa BRAGADIRU, STR. RAHOVEI, NR. 52, ILFOV, , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.


Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.


Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.Conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsele care fac obiectul retragerii din contact:


- Este recomandat ca produsele returante sa fie sigilate.

- Daca sunt desigilate pot fi returnate doar daca nu au fost instalate/ montate/folosite si daca consumabilele nu au fost desigilate sau folosite.

- Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Consumator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face cu ordin de plata in cel mult 14 de zile calendaristice de la retur.

- Produsele vor fi returnate in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care au fost livrate.

- Daca produsele livrate au fost insotite de diverse cadouri, cand se returneaza produsele vor fi returante si cadourile.

- Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.


       DE RETINUT


In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse, care sa acopere taxa pentru readucerea in stadiul initial a produsului (daca este posibil) dupa cum urmeaza:

           

Taxe aplicabile in cazul retururilor de produse:


-     Ambalaj deteriorat –  intre 10% – 35%


-     Ambalaj lipsa –  35%


-     Accesorii lipsa – intre 10%-35%


-     Produs deteriorat (zgariat, lovit, spart) - intre 10%-50%


-     Taxa de transport: 50 LEI – in cazul in care plata transportului pentru produsul returnat a fost completat eroant si anume la destinatar.

-     Se refuza returul pentru produsele receptionate care au suferit interventii neautorizate sau au ajuns intr-un grad de deteriorare de peste 50%.Marcile noastre

Cere informatii
Viziteaza site-ul intax.ro pe ShopMania