Despre noi

Intax Trading este o companie infiintata in 2002, fiind specializata in comercializarea echipamentelor de ventilatie, climatizare si tratare a aerului, in principal pentru aplicatii comerciale si industriale.

DOMENII DE ACTIVITATE


MISIUNE

Suntem decisi sa depunem eforturi permanente ca, prin servicii de comert profesionale, sa devenim cea mai puternica si rapida conexiune intre producatorii competitivi si piata de desfacere din domeniu.


Valorile INTAX
* Incredere
* Profesionalism
* Dinamism
* Perseverenta
* Viziune pe termen lung

INTAX TRADING este DISTRIBUITOR EXCLUSIV in Romania pentru:


ALTE MARCI PE CARE LE DISTRIBUIM IN ROMANIA

PUNCTE FORTE

Gama completa de echipamente de ventilatie si tratare a aerului. Promptitudine si profesionalism in rezolvarea cererilor de oferta pentru diverse proiecte. Suport logistic performant, care permite diminuarea timpului de livrare si optimizarea costurilor.

Fiind o companie specializata in trading, oferim produse si conditii de colaborare competitive, datorita relatiilor solide dezvoltate cu furnizorii nostri in cei 14 ani de activitate. Flexibilitate maxima in selectia si ofertarea echipamentelor si accesoriilor necesare, in functie de tipul si restrictiile proiectului.

14 ANI DE EXPERIENTA - IN CARE PASIUNEA PENTRU TEHNOLOGIE, PERFORMANTA, DESIGN SI DORINTA DE SATISFACERE A NEVOILOR CLIENTILOR NOSTRI AU FUZIONAT SI NE-AU PERMIS SA COMECIALIZAM O COLECTIE VASTA DE PRODUSE CU PERSONALITATE.

Anii de experienta si angajamentul de zi cu zi pentru a oferi servicii si produse de calitate, fiabile, ne recomanda ca una dintre cele mai importante companii care evolueaza in acest domeniu.

ISTORIC

Acoperire nationala prin Parteneri de incredereSTRUCTURA PARTENERILOR NOSTRI IN FUNCTIE DE DOMENIUL IN CARE EVOLUEAZA

FIRME DE INSTALATII

FIRME DE PROIECTARE

COMPANII DE CONSTRUCTII

FABRICI, PLATFORME INDUSTRIALE

MAGAZINE ON-LINE

REVANZATORI


TRADING CU PARTENERI EXTERNI

Intax Trading livreaza, incepand cu anul 2011, echipamente de ventilatie catre partenerii sai din: OLANDA, FRANTA, GERMANIA SI AUSTRIA.


PREZENTA WEBMarcile noastre

Cere informatii