Politica de confidentialitate

Compania care administreaza site-ul www.intax.ro, este S.C. INTAX TRADING S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J34/122/2002 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO14571848, Capital social: 10000 RON.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. INTAX TRADING S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

INFORMATII PERSONALE
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.intax.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Login". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. INTAX TRADING S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
S.C. INTAX TRADING S.R.L.  este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de  Date cu Caracter Personal cu nr. 20048.

Accesarea www.intax.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie colectate, pastrate si prelucrate de S.C. INTAX TRADING S.R.L. in urmatoarele scopuri: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile S.C. INTAX TRADING S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati si evenimente desfasurate de S.C. INTAX TRADING S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (e-mail, telefon, posta, SMS, etc.). Refuzul utilizatorilor de a furniza datele personale determina neprocesarea de catre S.C. INTAX TRADING S.R.L. a comenzilor sau a cererilor de oferta. S.C. INTAX TRADING S.R.L. se obliga ca datele personale sa fie administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate, sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorilor de marketing si programare ai www.intax.ro precum si a companiilor de curierat in scopul de a duce la indeplinire livrarea comenzii. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. INTAX TRADING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr.506/2004 privind pelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):     

1.    Dreptul de a cere S.C. INTAX TRADING S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2.    Dreptul de a cere S.C. INTAX TRADING S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3.    Dreptul de a cere S.C. INTAX TRADING S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

4.    Dreptul de a cere S.C. INTAX TRADING S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

5.    Dreptul dumneavoastra de a notifica in scris S.C. INTAX TRADING S.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept este aplicabil doar clientilor persoane fizice si nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul sau punctele noastre de lucru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

6.    Dreptul de acces si interventie asupra datelor personale.

7.    Dreptul de a va adresa justitiei

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@intax.ro sau prin posta, la adresa: str. Rahovei, nr.52, Bragadiru, Ilfov. www.intax.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Datele anonime colectate (date de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site şi sistemul de monitorizare a traficului intax.ro, pot să fie utilizate pentru realizarea de analize şi rapoarte statistice, rezumate şi informări.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.intax.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.intax.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


PRELUCRARE DATE PERSONALE CONFORM REGULAMENT (UE) 2016/679

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica noastră de Confidențialitate detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții.

1. Principii de protectie a datelor

  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime (prezentate la pct. 3) .
  • Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, consimţământul rămâne în vigoare până la notificarea Intax Trading în acest sens de către dumneavoastră;
  • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte, decat in cazul in care acest lucru este necesar pentru realizarea scopurilor prezentate la pct 3.;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

2. Date personale si colectarea lor

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

  • Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana fizica subiect, cum ar fi : numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon mobil sau fix si alte date de contact similare necesare realizarii contactului cu dvs in vederea procesarii comenzilor plasate sau pentru orice alte obiective planificate in relatia cu dvs;
  • Colectam date de logare pentru accesarea contului shop online lntax.ro ;;
  • Colectam prin Google Analtycs date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre ;
  • Colectam prin Google Analtycs date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati de pe paginile noastre web pe care le vizitati ;
  • Colectam prin Google Analtycs date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre, respectiv locatie geografica, limba, sistem de operare. Nu se colecteaza informatii despre aplicatii software instalate pe dispozitiv, sau chei de produs.

IMPORTANT: TOATE INFORMATIILE COLECTATE DE GOOGLE ANALYTICS PRIN INTERMEDIUL SITE-URILOR NOASTRE SUNT DOAR LA NIVEL STATISTIC, ELE NEPUTAND FI ASOCIATE UNEI ANUMITE PERSOANE. ESTE POSIBIL CA GOOGLE ANALYTICS SA STOCHEZE INFORMATII REFERITOARE LA IP, DAR ACELE INFORMATII NU NE SUNT DISPONIBILE. NOI PUTEM VEDEA DOAR DATELE GENERATE STATISTICE.

3. Scopul colectarii datelor personale

  • orice comunicare legata de informarea persoanei fizice privind validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile achizitionate de pe magazinul online intax.ro;
  • orice comunicare legata de informarea persoanei fizice privind expedierea postala/curierat de mostre, materiale informative, materiale promotionale;
  • orice comunicare catre persoanele fizice din baza noastra de date legata de trimiterea de newslettere informative si/sau alerte periodice, noutati privind produsele, formulare de feedback, sau alte actiuni sau activitati ale companiei, transmise prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) a persoanei fizice;
  • respectarea obligatiilor legale;

IMPORTANT: De asemenea, acolo unde este cazul sau situatia o impune pentru realizarea scopului definit mai sus (cu titul de exemplu:  expediere unei comenzi, procesare unei comenzi cu plata cu cardul, expedierea de colete cu mostre, materiale informative/promotionale), Intax Trading poate furniza datele cu caracter personal altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizori de servicii in IT, sau alte servicii similare.  Daca nu sunteti de acord cu divulgarea datelor personale acestor companii, sunteti rugati sa contactati DPO la adresa de email dpo@intax.ro

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

4. Utilizarea datelor personale

  • vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionat (pct. 3);

5. Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea, atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre DPO la adresa de email dpo@intax.ro

6. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

  • aveti dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate;
  • pentru pastrarea datelor personale actualizate, va recomandam sa ne informati despre orice schimbare sau discrepanta;

Consimţământul exprimat va rămâne valabil până la retragerea lui de către dumneavoastră.

Odata ce v-ati exprimat in scris dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate și se vor lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal.

Consimţământul poate fi retras oricând, în mod gratuit, accesand link-ul de DEZABONARE din footer-ul oricarui email primit de la Intax Trading  sau adresand direct cererea dvs. in scris pe email dpo@intax.ro .

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, precum si pentru pentru orice nemulţumire legată de prelucrarea datelor personale, vă puteţi adresa utilizând adresa de email dpo@intax.ro

Vă reamintim drepturile acordate de Regulamentul General privind Protecţia Datelor 679/2016, inclusiv dreptul de informare, acces, rectificare, de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dreptul de ştergere.

Puteţi să vă exercitaţi oricare din aceste drepturi prin email la adresa  dpo@intax.ro sau  să ne transmiteți o scrisoare semnata si data la adresa Str Rahovei, nr. 52, Loc. Bragadiru. , judet Ilfov. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

7. Actualizari ale acesti politici de confidentialitate

Cea mai recentă actualizare a acestei Politici de Confidențialitate a fost realizată în luna mai 2018. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-urile companiei, versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate .

Marcile noastre

Cere informatii
Viziteaza site-ul intax.ro pe ShopMania