Cum cumpar?

Cum cumpar ?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse sau folosind campul de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizeaza Comanda"  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Informatiile necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes atunci cand va este afisat mesajul "Comanda ta a fost inregistrata, vei primi in scurt timp o confirmare prin email". In momentul procesarii comenzii, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0318 246 246, 0728877562,  un agent de vanzari va prelua comanda dvs.

Comanda prin email
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul Trimite un mesaj
 Seleclati departamentul: Vanzari
Completati adresa dumnevoastra de e-mail
Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Cum platesc ?

In acest moment la Intax.ro aveti trei modalitati de plata

1. Cash (ramburs) la primirea produsului

2. Ordin de plata in contul S.C. INTAX TRADING S.R.L.
CONT: RO82BTRL03501202D15645XX deschis la BANCA TRANSILVANIA In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata, iar produsele vor fi livrate dupa confirmarea intrarii banilor in contul S.C. INTAX TRADING S.R.L.

3. Plata online cu cardul bancar
In cazul in care doriti sa platiti prin intermediul unui card bancar personal sau al firmei dumneavoastra, putei bifa aceasta optiune la final, dupa introducerea produselor dorite in cosul de cumparaturi si completarea datelor de facturare, moment in care veti fi directionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online. 

4. Plata online in 6 rate fara dobanda cu cardul STAR de la Banca Transilvania

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, intax.ro foloseste procesatorul de plati online ROMCARD.

Livrarea

Produsele pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei, fie cu mijloacele de transport proprii fie prin intermediul firmelor de curierat rapid, in conformitate cu modalitatea de livrare pentru care ati optat in momentul plasarii comenzii. Acestea vor ajunge in aproximativ 24-48 ore (daca nu este mentionat un alt termen de livrare de catre vanzator sau in cazul situatilor de forta majora) din momentul confirmarii comenzii. 

Contravaloarea serviciilor de livrare pentru comanda care urmeaza a fi plasata poate fi aflata dupa adaugarea produselor in cosul de cumparaturi. 

Anumite produse pot beneficia de livrare gratuita indiferent de locatie, in cadrul unor promotii pe site.Subarticole

Marcile noastre

Cere informatii