Garantia produselor

Produsele comercializate prin intermediul Intax.ro, beneficiaza de conditii de garantie respectand legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie pot fi emise:
a) De catre Intax Trading srl, caz in care problemele din perioada de garantie vor fi rezolvate in Centrul de Service al Intax Trading srl.  

Produsele achizitionate de pe Intax.ro care beneficiaza de serviciul GARANTIE PREMIUM (acest serviciu este afisat vizibil atat in pagina produsului cat si in lista de produse)  vor fi insotite de certificate de garantie emise de catre Intax Trading srl inscriptionate cu marca GARANTIE PREMIUM, ceea ce presupune ca, atat operatiunile de preluare produselor reclamate ca fiind defecte cat si cele de returnare a lor dupa remedierea problemelor aparute, se vor realiza GRATUIT (costurile de curierat vor fi suportate integral de catre Intax Trading srl). Prin urmare nu trebuie decat sa semnalati problema respectiva si noi ne vom ocupa de tot ceea ce presupune acest lucru. serviciul GARANTIE PREMIUM nu se aplica produselor iesite din garantie precum si produselor cu probleme inexistente dar reclamate ca fiind defecte in urma a utilizarii inadevate, neconforme cu specificatiile tehnice.

Toate produsele cu certificate emise de Intax Trading srl dupa data de 22.dec.2011 vor beneficia de GARANTIE PREMIUM numai daca au specificata pe certificat marca GARANTIE PREMIUM.  

Produsele comercializate pe Intax.ro beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 24 de luni de la data cumpărării, pentru produsele de folosință îndelungată.

b) De catre producator, caz in care garantia produselor va fi rezolvata direct in centrele de service autorizate ale producatorului mentionate in certificate.

Produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului.

Marcile noastre

Cere informatii