Umidificator si Purificator cu spalare aer Stadler Form GEORGE, Adaptive Humidity™, Rezervor 3.2 L, 400 g/h , LED dimabil, Dispozitiv de arome, Mod curatare, Higrostat incorporat, Filtru lavabil de praf

Cod produs SFGEORGEWishlistAlerta de pret

Descriere

Imagini pentru stadler form logo

2 in 1: Umidificator si Purificator cu spalare aer GEORGE

Purificatorul cu spalare aer George are  un design contemporan si elegant, fiind perfect pentru incaperi moderne sau birouri.

Cu ajutorul unor discuri rotative, pozitionate in interiorul unitatii, GEORGE retine eficient particulele de praf din aer si, prin urmare, este ideal pentru persoanele care sufera de alergii la praf.

                            


Higrostatul sau integrat, va permite sa selectati un nivel exact de umiditate sau sa il puteti lasa sa functioneze continuu. 

In modul AUTO, George selecteaza automat nivelul umiditatii, functionand silentios si find eficient din punct de vedere energetic. 


George este ideal si in mediul casnic, datorita nivelului de zgomot extrem de redus si a faptului ca  intensitatea luminoasa a LED-urilor poate fi ajustata.

Cu ajutorul difuzorului de arome, incorporat, puteti  crea o atmosfera relaxanta.     

Film prezentare George:


                                   


 

Caracteristici principale:

 • Poate fi selectata umiditatea dorita
 • Umiditate adaptiva™
 • LED-uri cu posibilitate de reglare a intensitatii luminii
 • Mod Curatare
 • Modul auto;
 • Higrostat incorporat;
 • Silentios
 • Consum redus de energie 
 • Nivel de zgomot: 27-48 dB
 • Prevazut cu dispozitiv de arome

GEORGE este un umidificator si purificator cu spalare aer, ecologic, cu un consum redus de energie.

Principiul de functionare al unui spalator de aer

Spălătorul de aer este o unitate 2 în 1 care funcționeazăatât ca un umidificator cât și ca un purificator de aer. Ca umidificator, spălătorule aer ridică nivelul umidității din interior până la un limita dorită. Deasemenea, curăță aerul prin filtrarea particulelor mari și a polenului din aer.

Tehnologia funcționează prin aspirarea aerului uscatdin cameră și trecerea lui peste discurile care se rotesc în apă, astfel încâtaerul uscat să absoarbă umezeala. Particulele de murdărie din aer se spală – selipesc de discurile umede și se spală prin rotirea în apă.

Spălătorul de aer folosește principiul de umidificareprin evaporare. Spre deosebire de sistemele care utilizează casete de filtrare,discurile vaporizatorului nu trebuie schimbate. Majoritatea poluanților din aersunt filtrați de spălătorul de aer, astfel încât acesta trebuie clătit în modregulat și curățat. Spălătorul de aer GEORGE de la Stadler Formasigură obținerea unui aer curat la o umiditate optimă pe tot parcursul anului.

CUM PUTEM RESPIRA UN AER MAI CURAT CU AJUTORUL UNUI PURIFICATOR DE AER, GEORGE?


GEORGE este eficient în dormitoare, bucătării, camere de zi și birouri. 

Următorul videoclip prezintă principiile de poluare a aerului:


SITUAȚIA CURENTĂ A POLUĂRII AERULUI

Ne petrecem până la 90% din timpul nostru în interior. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), aerul din interior este de două până la cinci ori mai poluat decât în exterior. Raportul arată că, în 2014, aproximativ 92% din populația lumii a trăit în locuri unde obiectivele OMS privind nivelul de poluare nu au fost îndeplinite.

Inhalăm 12,000 litri de aer în fiecare zi, adică aproximativ 15 kg – mult mai mult decât consumul de alimente sau apă. Aerul pe care îl respirăm influențează direct sănătatea și sănătatea noastră.

Din păcate, din ce în ce mai mulți oameni suferă de alergii, boli de inimă și respiratorii cauzate de poluarea aerului. Astăzi, 20% din populația lumii suferă deja de boli alergice, iar tendința este în creștere. Semnificațiile privind smogul (smogul de vară și de iarnă) sunt raportate într-un număr tot mai mare de orașe, iar limitele legale ale poluării cu particule sunt din ce în ce mai depășite.


POLUAREA AERULUI DIN INTERIOR

Există diferiți factori de poluare a aerului, care se încadrează, în principiu, într-una din cele două categorii: poluare cu particule și gaze. Mai jos este o listă a posibililor factori de poluare a aerului din interior:

Mirosuri grele (gătit, îmbrăcăminte și încălțăminte umede, animale de companie etc.)
Compuși organici volatili (COV)
Formaldehida
Ozon
Acarienii de praf din casa și fecalele acestora
Praf
Fumul și tutunul
Bacterii și viruși
Blana animalelor de companie
Polen
Spori de mucegai


CALITATEA AERULUI ȘI ALERGIILE 

Persoanele cu alergii suferă, în special, din cazuza calității slabe a aerului. Simptomele tipice de alergie sunt: mâncărimi în nas sau nas congestionat, nevoia de a strănuta, ochi înlăcrimați, usturimi în gât, tuse și respirație îngreunată, dureri în piept, erupții cutanate și atacuri de astm. 

Un purificator de aer poate ajuta persoanele care suferă de alergii să respire cu ușurință și să aibă un somn profund și odihnitor, fără simptome. Alergiile pot apărea din mai multe motive. Alergiile tipice (legate de calitatea aerului) sunt explicate în detaliu mai jos.


ALERGIA LA POLEN


Alergia la polen este adesea moștenită și reprezintă o reacție la unul sau mai multe tipuri de polen. Sistemul imunitar reacționeazA proteinele din polen. 

La inhalarea sau intrarea in contact cu polenul, corpul elibereaza histamina, rezultand o inflamatie a conjunctivei ochilor sau a mucoasei nazale. Dacă alergia la polen este lăsată netratată pentru o lungă perioadă de timp, aceasta se poate dezvolta în astm alergic. Un medic poate da un diagnostic după examinarea pielii și efectuarea unor teste de sânge. Există medicamente pentru a trata simptomele, precum și terapii speciale de desensibilizare. Un purificator de aer ajută la reducerea rapidă a nivelului alergenilor în aerul interior, permițându-vă să respirați mai ușor.


COMPUȘI ORGANICI VOLATILI (COV)

Compușii organici volatili (COV) sunt substanțe organice care se găsesc sub formă de gaze în aer. Sursele tipice de COV-uri aflate în interior sunt bacteriile și mucegaiurile, materialele plastice, materialele de construcție, mobilierul și covoarele, precum și produsele de curățat și resturile rămase de la țigări.

COV-urile pot declanșa o serie de simptome la om, cum ar fi dureri de cap, oboseală, tulburări de somn, iritații ale tractului respirator și reacții de hipersensibilitate. Simptomele lor sunt, de asemenea, rezumate sub termenul "sindromul clădirii bolnave".  

PARTICULE DE DIFERITE MĂRIMI

Particulele se găsesc într-o gamă de dimensiuni diferite. 
De obicei, mărimea lor este măsurată în micrometri (μm). Un micrometru sau micron este de o milionime de metru, adică 0,0001 milimetri. 

Expresia "PM" este de obicei utilizată pentru a defini dimensiunea particulelor. PM înseamnă "particule în suspensie" și se bazează pe standardul american pentru particule în suspensie. Determinarea dimensiunilor particulelor nu este foarte ușoară. 
Acestea sunt împărțite în următoarele categorii:

• Particule mari: PM 10 = praf, polen, spori de mucegai
• Particule medii: PM 2,5 = praf fin, spori mari și alte particule organice contaminante
• Particule mici: PM 1.0 și mai mici = praf foarte fin, particule de combustie,nanoparticule, bacterii, viruși și spori mici

Important: Particulele care măsoară PM 1.0 sau mai mici sunt respirabile, ceea ce înseamnă că pot pătrunde în membranele celulare ale alveolelor (saculete de aer mici din plămâni) și astfel intră în sânge. Din fluxul sanguin, aceste particule intră în organele vitale (de exemplu inima), unde se pot acumula și vă pot face rău.
ȘASE AVANTAJE ALE AERULUI PURIFICAT OPTIM:

1. Poluanții sunt îndepărtați din aer și pericolul asupra corpului uman este redus: unaport de bunăstare în viața de zi cu zi.
2. Reacțiile alergice sunt reduse sau evitate complet: persoanele cu astm sau alergiipot respira cu ușurință.
3. Aerul din interior pare mai curat și mai curat și este mai plăcut de respirat: aer curatpentru o viață sănătoasă.
4. Oboseala și lipsa de concentrare sunt reduse: o mai mare eficiență atunci cândlucrați și vă ocupați de hobby-urile dvs.
5. Riscul aparitiei afectiunilor respiratorii: respirati în siguranță.
6. Aerul uscat și folosit este purificat: aerul se simte mai proaspăt, mai sănătos și numai miroase.


DESPRE ACHIZIȚIONAREA UNUI PURIFICATOR DE AER

DIMENSIUNEA CAMEREI PENTRU PURIFICATOARELE DE AER (CADR ȘI M2)

CADR înseamnă Rata de Livrare a Aerului Curat, care ajută la compararea purificatoarelor de aer. CADR este măsurat de un laborator. Dimensiunea camerei recomandată pentru un purificator de aer poate fi obținută din CADR.
Cu cât aerul dintr-o cameră este mai frecvent circulat pe oră, cu atât devine mai curat. Pentru nivelurile normale de poluare a aerului, este suficient ca aerul dintr-o cameră să circule de trei ori (întregul volum de aer din cameră trebuie să circule prin purificatorul deaer de trei ori). Pentru persoanele care suferă de alergii, recomandăm ca volumul de aer să circule de cinci ori. Cu cât setarea vitezei este mai mare, cu atât mai des aer este circulat pe oră. În general, vă recomandăm să rulați purificatorul de aer în mod continuu, nu doarintermitent, astfel încât aerul din cameră să fie în mod constant circulat și curățat.DIFFERENȚA ÎNTRE UN PURIFICATOR DE AER ȘI UN SPĂLĂTOR DE AER

Stadler Form oferă două sisteme diferite, care sunt parțial comparabile în funcțiile lor. Spălătoarele de aer sunt utilizate în principal pentru a crește umiditatea aerului într-oîncăpere (funcționând ca un umidificator de aer). În plus, datorită tehnologiei lor, ele pot filtra particule din aer cu ajutorul pachetului de discuri (funcționând ca un purificator de aer). 

Astfel, spălătoarele de aer oferă două funcții într-o singură unitate. Purificatoarele de aer, pe de altă parte, nu pot umidifica aerul. Datorită tehnologiei de filtrare, purificatoarele de aer pot filtra particulele și gazele din aer cu o eficiență mult mai mare decât spălătoarele de aer.Mai mult, purificatoarele de aer au filtre care filtrează particule mult mai mici (particule respirabile) din aer, iar volumul lor de curățare este mai mare decât o spălare regulată aaerului. În funcție de domeniul de aplicare și necesități, alegeți unul sau altul. Vom fi bucuroși să vă sfătuiți ce unitate se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.


CASELE PASIVE (MINERGIE) ȘI PURIFICATOARELE DE AER

Casele pasive / minergie au un sistem de ventilație încorporat care circulă întregul volum de aer al camerei de mai multe ori pe oră. Aerul din cameră este extras și înlocuit cu aer curat din exterior. În timpul acestui proces, căldura camerei este recuperată printr-un schimbător de căldură și astfel aerul potențial mai rece din exterior este încălzit din nou. 

Aceste sisteme nu au întotdeauna facilități adecvate de purificare a aerului, ceea ce înseamnă că poluarea aerului în casele pasive sau Minergie este de asemenea o problemă stringentă. Când utilizați un dispozitiv de purificare a aerului în această setare, vă recomandăm să minimalizați performanțele sistemului de ventilație. 

Aceasta oferă purificatorului de aer șansa de a curăța aerul în mod eficient. Pentru a schimba setările sistemului de ventilație, contactați producătorul sau proprietarul. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

STADLER FORM - este  compania din Elvetia, care de peste 17 ani  dezvolta aparate de uz casnic, cu accent pe imbunatatirea calitatii aerului din interior, reusind sa imbine designul exclusivist cu inalta tehnologie. Toate produsele sunt realizate din materiale de inalta calitate, pentru o functionare perfecta si durabilitate maxima. 

 

STADLER FORM GEORGE este conceput de designerul elvetian Matti Walker, expert in culori si care a dezvoltat abilitati puternice pentru forme tridimensionale, care sunt atragatoare din punct de vedere emotional.

STADLER FORM - este o companie elvetiana, fondata in 1998, specializata in crearea unor aparate de uz casnic cu design deosebit.

Caracteristici

Capacitate evaporare (l/h)0.400
Nivele filtrare 1
Sursa V-Hz-Ph230/50/1
Putere consumata W3-23
Capacitate rezervor(l)3.2
Numar de viteze4
Nivel de zgomot maxim dB(A)48
Nivel maxim de zgomot (dB)48
CuloareAlb
Hygrostat incorporatDa
TelecomandaNu
TimerNu
Tip materialPlastic
Principiu de functionareSpalare aer
Marca produsSTADLER FORM
FunctieUmidificare si purificare prin spalare aer
TipUmidificator si Purificator
Alte detaliiUmidificator si Purificator cu spalare aer
Tip filtrePrefiltru
Alte functiiUmidificare
Taxa verde9.00
SeriaGeorge
Suprafata acoperita (m²)60
Tip produsPurificator
Dimensiuni brute (cm)37.80 x 27.00 x 46.40
Greutate bruta5.10 kg

Review-uri (1)

 • Crina PANAIT
  15, Mar 2022
  Este bun atat ca umididicator cat si ca purificator. Nu are costuri de intretinire, consumabile. Functia de autocuratare merita. Un produs eficient.

Alerta de pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei Pretul contine TVA
Introduceti rezultatul adunarii din imagine
 

Documente

Te-ar putea interesa si

Cere informatii