Purificator de aer Stadler Form ROGER, Indicator integrat cu senzor de calitate a aerului, Dual Filter™, Timer, Ajusteaza automat performanta de curatare, Sleep mode, Indicator schimbare filtru, LED, 5 trepte de putere

5 2 review-uri | scrie un review
Cod produs SFROGERWishlistAlerta de pret
Garantie 2 ani
Optional: plata in 6 rate fara dobanda
Optional: plata in 6 rate fara dobanda
Relatii comerciale(pentru revanzatori si instalatori)0728 877 562 / 031 82 46 246
Comenzi telefonice0318246246

DescrierePurificatorul de aer ROGER - CURATA AERUL IN PROFUNZIME!- Indeparteaza poluantii nocivi, gazele si mirosurile neplacute
- Indicator integrat al calitatii aerului
- Mod Auto Inteligent - ajusteaza automat performanta de curatare

Mirosuri neplacute, compusi organici volatili, praf fin, polen, virusi sau bacterii, toate acestea poti inrautati calitatea aerului. Purificatorul de aer ROGER arata calitatea aerului de acasa sau de la birou.
Prevazut cu 2 sensori, ROGER masoara in continuu calitatea aerului din incapere si detecteaza imediat contaminarea aerului. Indicatorul de calitate a aerului informeaza despre calitatea aerului schimbandu-si culoarea.Filtrul special dezvoltat Dual Filter™ combina filtrul HEPA si filtrul de carbon activ.
Filtrul HEPA este foarte eficient in purificarea aerului poluat, iar filtrul de carbon activ elimina cu exactitate mirosurile neplacute.
ROGER are grija ca rolul sau de a imbunatati calitatea aerului din incapere sa fie permanent indeplinit, iar acest lucru devine posibil cu ajutorul modului sau AUTO care ajusteaza performanta de curatare in functie de calitatea aerului detectata in prezent.

Urmareste performantele purificatorului Roger3 Lucruri importante despre purificatoarele de aer Stadler Form Roger!
Cum se inlocuiesc filtrele Dual Stadler Form?

Caracteristici principale:


- Potrivit pentru suprafete de 75 mp
- Putere: 6-100 W
- Indicator de calitate a aerului
- Prefiltru
- Filtru Dual Filter™ (material fabricat in Germania)
- Modul AUTO
- Timer 1-7 ore
- 5 trepte de putere
- Modul de noapte (reglarea intensitatii luminoase a LED-urilor)
- Timer pentru filtru si memento de schimb
- Dimensiuni: 420x500x200 mm
- Greutate: 7.9 kg


CUM PUTEM RESPIRA UN AER MAI CURAT CU AJUTORUL UNUI PURIFICATOR DE AER, ROGER?

Respirarea aerului curat și bucuria de a avea o atmosferă proaspătă ar trebui să fie posibil în fiecare casă – nu doar în munții elvețieni.
Purificatoarele de aer păstrează aerul curat, fără particule, polen, alergeni, mirosuri rele și compuși organici volatili (COV).  Cei care suferă de alergii își cunosc restricțiile asupra vieții lor de zi cu zi atunci când aerul nu este la fel de curat cum ar trebui să fie. 

Utilizând un purificator de aer Stadler Form ROGER, vă puteți bucura de îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi și puteți respira din plin cu ajutorul filtrului HEPA, cu densitate ridicata si al filtrului de carbon folosit pentru diminuarea mirosurilor neplacute.

ROGER este eficient în dormitoare, bucătării, camere de zi și birouri. 

Următorul videoclip prezintă principiile de poluare a aerului:


SITUAȚIA CURENTĂ A POLUĂRII AERULUI

Ne petrecem până la 90% din timpul nostru în interior. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), aerul din interior este de două până la cinci ori mai poluat decât în exterior. Raportul arată că, în 2014, aproximativ 92% din populația lumii a trăit în locuri unde obiectivele OMS privind nivelul de poluare nu au fost îndeplinite.

Inhalăm 12,000 litri de aer în fiecare zi, adică aproximativ 15 kg – mult mai mult decât consumul de alimente sau apă. Aerul pe care îl respirăm influențează direct sănătatea și sănătatea noastră.

Din păcate, din ce în ce mai mulți oameni suferă de alergii, boli de inimă și respiratorii cauzate de poluarea aerului. Astăzi, 20% din populația lumii suferă deja de boli alergice, iar tendința este în creștere. Semnificațiile privind smogul (smogul de vară și de iarnă) sunt raportate într-un număr tot mai mare de orașe, iar limitele legale ale poluării cu particule sunt din ce în ce mai depășite.POLUAREA AERULUI DIN INTERIOR

Există diferiți factori de poluare a aerului, care se încadrează, în principiu, într-una din cele două categorii: poluare cu particule și gaze. Mai jos este o listă a posibililor factori de poluare a aerului din interior:

Mirosuri grele (gătit, îmbrăcăminte și încălțăminte umede, animale de companie etc.)
Compuși organici volatili (COV)
Formaldehida
Ozon
Acarienii de praf din casa și fecalele acestora
Praf
Fumul și tutunul
Bacterii și viruși
Blana animalelor de companie
Polen
Spori de mucegai


CALITATEA AERULUI ȘI ALERGIILE

Persoanele cu alergii suferă, în special, din cazuza calității slabe a aerului. Simptomele tipice de alergie sunt: mâncărimi în nas sau nas congestionat, nevoia de a strănuta, ochi înlăcrimați, usturimi în gât, tuse și respirație îngreunată, dureri în piept, erupții cutanate și atacuri de astm. 

Un purificator de aer poate ajuta persoanele care suferă de alergii să respire cu ușurință și să aibă un somn profund și odihnitor, fără simptome. Alergiile pot apărea din mai multe motive. Alergiile tipice (legate de calitatea aerului) sunt explicate în detaliu mai jos.


ALERGIA LA POLEN


 

Alergia la polen este adesea moștenită și reprezintă o reacție la unul sau mai multe tipuri de polen. Sistemul imunitar reacționează la proteinele din polen. 

La inhalarea sau intrarea in contact cu polenul, corpul elibereaza histamina, rezultand o inflamatie a conjunctivei ochilor sau a mucoasei nazale. Dacă alergia la polen este lăsată netratată pentru o lungă perioadă de timp, aceasta se poate dezvolta în astm alergic. Un medic poate da un diagnostic după examinarea pielii și efectuarea unor teste de sânge. Există medicamente pentru a trata simptomele, precum și terapii speciale de desensibilizare. Un purificator de aer ajută la reducerea rapidă a nivelului alergenilor în aerul interior, permițându-vă să respirați mai ușor.COMPUȘI ORGANICI VOLATILI (COV)

Compușii organici volatili (COV) sunt substanțe organice care se găsesc sub formă de gaze în aer. Sursele tipice de COV-uri aflate în interior sunt bacteriile și mucegaiurile, materialele plastice, materialele de construcție, mobilierul și covoarele, precum și produsele de curățat și resturile rămase de la țigări.

COV-urile pot declanșa o serie de simptome la om, cum ar fi dureri de cap, oboseală, tulburări de somn, iritații ale tractului respirator și reacții de hipersensibilitate. Simptomele lor sunt, de asemenea, rezumate sub termenul "sindromul clădirii bolnave".  Purificatoarele de aer, pot elimina aceste COV-uri din aer. Cu toate acestea, filtrul de carbon activ trebuie schimbat în mod regulat, deoarece în cele din urmă va deveni saturat cu poluanți.

PARTICULE DE DIFERITE MĂRIMI

Particulele se găsesc într-o gamă de dimensiuni diferite. 
De obicei, mărimea lor este măsurată în micrometri (μm). Un micrometru sau micron este de o milionime de metru, adică 0,0001 milimetri. 

Expresia "PM" este de obicei utilizată pentru a defini dimensiunea particulelor. PM înseamnă "particule în suspensie" și se bazează pe standardul american pentru particule în suspensie. Determinarea dimensiunilor particulelor nu este foarte ușoară. 
Acestea sunt împărțite în următoarele categorii:

• Particule mari: PM 10 = praf, polen, spori de mucegai
• Particule medii: PM 2,5 = praf fin, spori mari și alte particule organice contaminante
• Particule mici: PM 1.0 și mai mici = praf foarte fin, particule de combustie,nanoparticule, bacterii, viruși și spori mici

Important: Particulele care măsoară PM 1.0 sau mai mici sunt respirabile, ceea ce înseamnă că pot pătrunde în membranele celulare ale alveolelor (saculete de aer mici din plămâni) și astfel intră în sânge. Din fluxul sanguin, aceste particule intră în organele vitale (de exemplu inima), unde se pot acumula și vă pot face rău.ȘASE AVANTAJE ALE AERULUI PURIFICAT OPTIM:

1. Poluanții sunt îndepărtați din aer și pericolul asupra corpului uman este redus: unaport de bunăstare în viața de zi cu zi.
2. Reacțiile alergice sunt reduse sau evitate complet: persoanele cu astm sau alergiipot respira cu ușurință.
3. Aerul din interior pare mai curat și mai curat și este mai plăcut de respirat: aer curatpentru o viață sănătoasă.
4. Oboseala și lipsa de concentrare sunt reduse: o mai mare eficiență atunci cândlucrați și vă ocupați de hobby-urile dvs.
5. Riscul aparitiei afectiunilor respiratorii: respirati în siguranță.
6. Aerul uscat și folosit este purificat: aerul se simte mai proaspăt, mai sănătos și numai miroase.


SOLUȚIA NOASTRĂ: STADLER FORM ROGER


Stadler Form este specialistul climatulului de interior care aduce un aer sănătos acasă deoarece puritatea aerului este o problemă importantă pentru noi. Ani la rând am lucrat intens la purificarea aerului.

Rezultatele cercetărilor și a eforturilor noastre sunt reprezentate prin purificatoarele de aer Roger, care pot elimina particulele poluante și gazele din aer cu ajutorul filtrului Dual Filter ™. Un aspect important în ceea ce privește beneficiile aduse de asemenea tehnologie este display-ul pentru calitatea aerului integrat pe partea frontală a dispozitivelor de purificare a aerului.

Acesta afișează calitatea curentă a aerului din cameră. Culoarea albastră înseamnă o calitate bună a aerului, portocalie înseamnă calitate medie a aerului, iar culoarea roșie înseamnă o calitate slabă a aerului. Dacă modul automat este activat, Roger  controlează intensitatea ventilatoarelor, astfel încât aerul să rămână întotdeauna purificat în condiții optime. Durata de viață a filtrului este de 8-12 luni iar schimbarea acestuia este afișată pe display-ul integrat.

Ambele dispozitive de purificare a aerului sunt fabricate conform unor standarde de înaltă calitate și sunt ușor de curățat. Motorul puternic asigură o circulație excelentă a aerului și, astfel, o performanță excelentă la curățarea aerului.


DUAL FILTER™ EXPLICAT ÎN DETALIU:
DUAL FILTER™ EXPLICAT ÎN DETALIUDual Filter ™ de la Stadler Form este un filtru combinat pentru particule și gaze. Are o construcție multistrat. 
Un filtru special din fleece sau filtrul HEPA este responsabil pentru îndepărtarea particulelor. Un strat de carbon activ absoarbe diferiți poluanți gazoși din aer. 
Avantajul este acela că ambele filtre permit un flux uniform și astfel cantitățile mari de particule și gaze sunt îndepărtate. Manipularea filtrului este, de asemenea, foarte simplă: filtrul trebuie înlocuit după 8-12 luni.


INFORMATII GENERALE DESPRE ACHIZIȚIONAREA UNUI PURIFICATOR DE AER

DIMENSIUNEA CAMEREI PENTRU PURIFICATOARELE DE AER (CADR ȘI M2)

CADR înseamnă Rata de Livrare a Aerului Curat, care ajută la compararea purificatoarelor de aer. CADR este măsurat de un laborator. Dimensiunea camerei recomandată pentru un purificator de aer poate fi obținută din CADR.
Cu cât aerul dintr-o cameră este mai frecvent circulat pe oră, cu atât devine mai curat. Pentru nivelurile normale de poluare a aerului, este suficient ca aerul dintr-o cameră să circule de trei ori (întregul volum de aer din cameră trebuie să circule prin purificatorul deaer de trei ori). Pentru persoanele care suferă de alergii, recomandăm ca volumul de aer să circule de cinci ori. Cu cât setarea vitezei este mai mare, cu atât mai des aer este circulat pe oră. În general, vă recomandăm să rulați purificatorul de aer în mod continuu, nu doarintermitent, astfel încât aerul din cameră să fie în mod constant circulat și curățat.CASELE PASIVE (MINERGIE) ȘI PURIFICATOARELE DE AER


Casele pasive / minergie au un sistem de ventilație încorporat care circulă întregul volum de aer al camerei de mai multe ori pe oră. Aerul din cameră este extras și înlocuit cu aer curat din exterior. În timpul acestui proces, căldura camerei este recuperată printr-un schimbător de căldură și astfel aerul potențial mai rece din exterior este încălzit din nou. 

Aceste sisteme nu au întotdeauna facilități adecvate de purificare a aerului, ceea ce înseamnă că poluarea aerului în casele pasive sau Minergie este de asemenea o problemă stringentă. Când utilizați un dispozitiv de purificare a aerului în această setare, vă recomandăm să minimalizați performanțele sistemului de ventilație. 

Aceasta oferă purificatorului de aer șansa de a curăța aerul în mod eficient. Pentru a schimba setările sistemului de ventilație, contactați producătorul sau proprietarul. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.


Caracteristici

Sursa V-Hz-Ph240/50/1
Nivele filtrare 3
Dimensiuni(mm)420x500x200
Numar de viteze5
Trepte de putere ajustabile5
Putere consumata W6-100
Greutate (kg)7.9
Tip materialABS
CuloareAlb
TimerDa
Filtru HEPADa
PrefiltruDa
Filtru de CarbonDa
Principiu de functionareFiltrare aer
TelecomandaNU
TipPurificator de aer
FunctieSenzor de calitate a aerului
Marca produsSTADLER FORM
Tip filtrePrefiltru, Filtru HEPA, Carbon Activ
Alte functiiSenzor de calitate al aerului
Taxa verde7.50
Garantie2 ani
Rata de livrare aer curat (CADR)521 m³/h
Debit de aer maxim (m³/h) 532
SeriaRoger
Suprafata acoperita (m²)74
Tip produsPurificator

Review-uri (2)

  • Iani
    23, Apr 2018
    Sunt alergic la ambrozie si am cautat mult timp pana sa gasesc un produs care sa consider ca ma va ajuta sa ameliorez simptomele acestei alergii groaznice. Cel mai important este ca dormeam linistit, nasul nu se mai infunda, ochii nu ma mai mancau, o adevarata binecuvantare! Este foarte simplu de utilizat. L-am cumparat de la Stadler Form pentru ca este o firma specializata in echipamente de acest gen si vroiam sa ma asigur ca o sa am si peste ani accesoriile necesare. L-am achizitinat anul trecut la un pret bun! In concluzie face toti banii!
  • Mihai
    12, Nov 2018
    O alegere buna. Eficient, silentios, design excelent!

Alerta de pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Lei Pretul contine TVA
Introduceti rezultatul adunarii din imagine
 

Video

Documente

Accesorii (1)

Te-ar putea interesa si

Cere informatii