Renuntarea la cumparare

Potivit legislatiei in vigoare, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/ a ultimului produs, fara a preciza motivele.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand optional modelul de 
formular de sesizari si reclamatii.

Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea produsului/ a produselor returnate, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.


Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa BRAGADIRU, STR. RAHOVEI, NR. 52, ILFOV, , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.


Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.


Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.


Conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsele care fac obiectul retragerii din contact:


- Este recomandat ca produsele returante sa fie sigilate.

- Daca sunt desigilate pot fi returnate doar daca nu au fost instalate/ montate/folosite si daca consumabilele nu au fost desigilate sau folosite.

- Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Consumator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face cu ordin de plata in cel mult 14 de zile calendaristice de la retur.

- Produsele vor fi returnate in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care au fost livrate.

- Daca produsele livrate au fost insotite de diverse cadouri, cand se returneaza produsele vor fi returante si cadourile.

- Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Marcile noastre

Cere informatii
Viziteaza site-ul intax.ro pe ShopMania