News

Intax lanseaza campania Falmec - Alege Inspirat
Aparitie Falmec Piano single inlet in revista Ideal Decor - editia martie-aprilie 2017
Hotele care aspira tot!Incalzitorul nostru Paul are intr-adevar o personalitate castigatoare!


Comisia germana de jurizare German Design Award a acordat lui Paul premiul pentru design de produs. Paul a fost ales castigator din 4000 de participanti. De asemenea, umidificatorul nostru Anton este si el sarbatorit: juriul international l-a onorat cu o mentiune speciala. Felicitari!
FAMILIA STADLER FORM SE MARESTEMia, micul difuzor de aroma
 si Julia, difuzorul de aroma jucaus

Cele doua difuzoare de aroma impresioneaza nu numai prin designul lor atemporar, dar si prin eficienta lor: Mia, pur si simplu, umple incaperea cu aroma parfumului preferat, avand o autonomie de pana la 10 ore de functionare si este ideal pentru incaperi mai mici, cum ar fi baia, de exemplu, in timp ce Julia prefera incaperile mai mari - particulele fine de apa parfumate sunt raspandite prin orificiul special prevazut cu sistemul de iluminare impresionant, care se roteste la 160 grade de la stan la dreapta - intre 18 ore (functionare continua) si pana la 54 de ore in modul interval.
Ambele difuzoare au ca principiu de functionare - ultrasunete, la fel ca sora lor mai mare, Julia. Le plac uleiurile esentiale 100% naturale Stadler Form - Relax, Revive si Refresh - fabricate in Elvetia.
EVA este noul umidificator Stadler Form - raspandeste vapori de apa la o inaltime de pana la 1.4 metri


Umidificatorul Eva creeaza cu precizie un climat interior placut. Folosind tehnologia cu ultrasunete, Eva raspandeste vapori de apa la o inaltime de pana la 1.4 metri, oferind umidificare precisa cu un senzor de umiditate estern, care, in acelasi timp, poate fi folosit si drept control de la distanta. Eva dispune de tehnologia Adaptive Humidity™, care regleaza automat treapta de putere pentru umidificare, in asa fel incat sa atinga si sa mentina umiditatea dorita.
Are o functionare silentioasa si eficienta.
Functia de pre-incalzire nu numai ca duce la cresterea eficientei umidificarii, dar emite si vapori de aburi calzi confortabili.
Eva este un umidificator flexibil, ofera posibilitatea de selectare a uneia dintre cele 5 trepte de putere si a programarii umiditatii intre 30-75%.
Umidificatorul Eva nu trebuie sa arate mereu ca functioneaza - LED-urile pot fi estompate sau chiar oprite complet.
Si pentru a asigura bunastarea perfecta, Eva distribuie aromele preferate in incapare, fiind conceput si ca un difuzor de arome (pentru o eficienta maxima se recomanda utilizarea uleiurilor esentiale 100% naturale Stadler Form produse in Elvetia).
Eva este disponibil in culorile alb si negru.
Hota Falmec Piano la BIFE SIM 2016Va asteptam la Targul International de Mobila intre 14-18 septembrie
Romexpo/ Pavilion C3/ Stand 18

Marcile noastre

Cere informatii